Logo – Hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte

Ring gratis hele døgnet:
800 57 000

Til ungdom

Hei på deg! Så fint at nettopp du fant siden vår. Det viser at det er bruk for den. Her kan du lese om oss i fred – ingen vil dømme deg. Du er den du er, og det er jo nettopp det som gjør deg unik! Uansett hva du lurer på, så spør! Ingen spørsmål er rare.

Om du er misbrukt seksuelt, og har behov for hjelp og støtte, så håper vi at du finner det du søker på denne siden. Om du ikke har pratet med noen om overgrepene før, så har du kanskje følt at du har vært nesten alene om å være misbrukt?

Det er du ikke!

Illustrasjonsbilde.

Vi har daglig kontakt med mange unge mennesker som har blitt misbrukt av både kvinner og menn. Alle har de gått rundt og båret på en hemmelighet som de har hatt en følelse av å ha vært alene om.

Kjenner du deg igjen?

Incest og seksuelle overgrep er opphav til mange problemer, spesielt dersom du går alene og bærer på alle de vonde tankene og følelsene. Hvis du trenger noen å snakke med om det som plager deg, er vi her for å hjelpe deg.

Trenger du noen å snakke med?

Du kan ringe oss helt gratis døgnet rundt på telefon 800 57 000, eller sende oss en e-post. Vi tar deg alltid på alvor. Selv om du er under 18 år og ikke myndig enda, så har du rettigheter.

Vi har taushetsplikt!